Ευφυείς μηχανήματα Chuke Chongqing & Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ.

 

  Κανένα πρόβλημα για, εστίαση Chuke στη μηχανή χαρακτηρισμού για 14 έτη.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα

Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd

καλής ποιότητας Fiber Laser Σήμανση Machine για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Fiber Laser Σήμανση Machine για τις πωλήσεις
Αγοράσαμε το λέιζερ χαρακτηρίζοντας machine.it είμαστε καλή ποιότητα. Η ελπίδα CHUKE έχει την καλή επιχείρηση όλη την ώρα

—— Ηλεκτρικό σύστημα Alfanar

Αγοράσαμε το λέιζερ χαρακτηρίζοντας machine.it είμαστε goog ποιότητα. Η ελπίδα CHUKE έχει την καλή επιχείρηση όλη την ώρα

—— Ηλεκτρικό σύστημα Alfanar

Το Chuke έχει λειτουργήσει με μας για πάνω από 10 έτη. Παρέχουν σε μας τα εξαρτήματα για το χαρακτηρισμό των μηχανών, έτσι ώστε οι μηχανές μας πωλούν καλά στην Ινδία.

—— Έλεγχος σημαδιών EtchON

Έχουμε αγοράσει ήδη το δεύτερο λέιζερ χαρακτηρίζοντας τις μηχανές στην αρχή, η οποία είναι συμβατή με τη λειτουργία γραμμών συνελεύσεών μας, πλήρως αυτοματοποιημένος χαρακτηρισμός, γρήγορος, ασφαλής και αποδοτικός χαρακτηρισμός.

—— Επιχείρηση της Ford

Είμαι Online Chat Now

Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd
Υπηρεσίες Η ομάδα μας Πληροφορίες επιχείρησης Chuke που χαρακτηρίζει την έκθεση μηχανών Πληροφορίες επιχείρησης Πληροφορίες επιχείρησης Πληροφορίες επιχείρησης Πληροφορίες επιχείρησης Πληροφορίες επιχείρησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μάρκες : Chuke
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 760000-1500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 40% - 50%
Main product: Marking needle
Main product: Fiber laser marking machine

Τα ευφυείς μηχανήματα Chuke Chongqing & η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ είναι πλήρως θυγατρικά των εργασιών μηχανών Chongqing Zixu, που βρίσκονται σε Chongqing, μια όμορφη πόλη στην Κίνα. Η επιχείρηση Zixu ιδρύθηκε το 2006, είναι μια ανάπτυξη, παραγωγή, που εμπορεύεται ως μια από τη χαρακτηρίζοντας επιχείρηση μηχανών. 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης και έρευνας και προσπάθειας, αυτή τη στιγμή η επιχείρηση έχει 5 διεθνείς προηγμένες γραμμές παραγωγής για το χαρακτηρισμό της μηχανής, περισσότερα από 10 σύνολα εξοπλισμού αριθμητικού ελέγχου, που επεκτείνονται σε πάνω από 100 υπαλλήλους.

Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd

 

Η επιχείρησή μας έχει τις πλήρεις προδιαγραφές προϊόντων, άριστη ποιότητα. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: Μέταλλο που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, λέιζερ ινών που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, μίνι λέιζερ ινών που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, λέιζερ του CO2 που χαρακτηρίζει τη μηχανή, που πετά το λέιζερ που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, το UV λέιζερ που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, το λέιζερ που χαρακτηρίζει τα μέρη μηχανών, φορητό peen σημείων που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, καρφίτσα σημείων που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, ηλεκτρική μηχανή χαρακτηρισμού, πνευματική μηχανή χαρακτηρισμού, που χαρακτηρίζουν τη βελόνα, κ.λπ.

Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd

Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της μηχανής χαρακτηρισμού μας, βάζουμε τη σημαντικούς προσπάθεια και το χρόνο στην εκμάθηση και την έρευνα. Μέχρι στιγμής, η μηχανή χαρακτηρισμού μας πάντα στο εσωτερικό προηγμένο επίπεδο. 

Η ικανοποιημένη υπηρεσία στους πελάτες μας είναι πάντα αυτό που αρχικά, μαζί με την τέλεια διαχείρισή μας, ανταγωνιστική τιμή, καλή ποιότητα των προϊόντων και προηγμένος εξοπλισμός. Έχουμε την πλήρη εμπιστοσύνη στο μέλλον για συνεργασία. Οι ευπρόσδεκτοι πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στην επιχείρησή μας, και κοιτάζουν προς τα εμπρός για να καθιερώσουν τις επιχειρησιακές σχέσεις ο ένας με τον άλλον.

Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd

Τηλ.:: 86-189-96831663

Φαξ: 86-23-86023033

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)